19

Sart skønhed

Jeg elsker dem, men jeg har absolut ingen anelse om hvad de er for nogle størrelser. De dufter af fyrrenåle, når man mishandler dem en smule, så de er vel i familie med juletræet, men mere ved jeg heller ikke.

Porcelæn omtrent

Til gengæld er de fine og spinkle og jeg kan lide, at de er lette i deres udtryk. En enkelt gren er rigeligt i en vase, men mange sammen er også smukke. De koster aldrig særligt meget, holder længe og den slags gider jeg jo godt.

De fineste blomster

Ind imellem er de kun at finde i stærk pink. De er smukke, men de smukkeste er disse sarte rosa variationer, som lige nu pynter i stuen.

Ind af døren i køkkenet strømmer den friske forårsluft. Den bliver langsomt køligere og om et øjeblik vil jeg lukke den ude. Så skal varmen få plads, sammen med stearinlys, restefrikadeller og tv, strikketøj og lækkersøvnig kryben sammen i sofaen.

Sikke en skøn søndag :-)

Du vil sikkert også kunne lide