7

Det gjorde godt

Oskar nyder normalt dagene udenfor, men det er en af de første, så han er en smule forvirret over, at vi tilsyneladende skal blive udenfor. Han pjevser lidt ind imellem. Sniger sig hen og vil op, piver en smule og beder så om at komme ind, men nej, dagen skal drikkes i store slurke.

Ind imellem ser jeg ham sidde midt i det hele og kigge undrende på verden. Det er lidt som at blive genfødt, den første eftermiddag udenfor, så jeg forstår ham. Jeg skal også lige lære at navigere i nyt landskab. Det er dejligt.

Violer og Stedmoder

Vi har lige besluttet, at det må være slut for i dag. Vi trækker indenfor, for der skal være plads til fryd i morgen også.

Kenneth er lige kommet hjem. Med sig har han en stak sorte rammer fra IKEA. Det er en bestilling fra mig, som synes det er på tide at få lidt på væggene i huset. Hvad det skal være er endnu ikke besluttet, men jeg har tiden for mig.

Kenneth fandt os siddende udenfor i solen. Jeg hæklede på livet løs og blev egentlig først opmærksom på, at jeg var blevet en smule kold, da han afbrød, så det er sikkert udmærket at trække ind nu.

Hæklevildskab

Om lidt skal der handles til weekenden. Jeg gider godt. Jeg har fået ny energi af en eftermiddag ude i vejret. Jeg trængte sådan til det.

Du vil sikkert også kunne lide