16

Mandagssol gør ingen sommer

Udenfor er vejret solvilligt, men så er det pæneste også sagt, for der er urimeligt koldt. Nogen må have glemt, at vi er trådt ind i maj og jeg vil gerne minde om, for jeg savner bare tæer og mine sandaler.

Lige nu er jeg mest stemt for støvler og vinterjakke. I maj!

I dag er sen start. Det passer smukt til mig, for jeg er langsom og har brug for at være det. Jeg stresser. Jeg har tusinde ting i hovedet, for der er meget, som skal på plads. Jeg bliver rundtosset og kan ikke overskue noget som helst. Jeg bliver handlingslammet og ligner en flue i en flaske, når jeg ind imellem glemmer at trække vejret helt ned i maven. Så husker jeg, at alting har det med at falde på plads uanset.

Må din mandag blive fuld af overblik, små skridt og fluer i fri dressur :-)

Du vil sikkert også kunne lide