7

Om igen!

Søren Lauridsen, der er en gudsbenådet fotograf, og jeg har et fælles projekt. En CoffeeTableBook om Indien.

Den har spøgt herinde ved flere lejligheder, men den spøger fortsat, for det har vist sig, at formatet på bogen ikke var optimalt ifølge de indiske boghandlere, som gerne skulle sælge den, når den er færdig og man må jo bøje sig for sagkundskaben. Sådan er det. Det er indiskutabelt.

Sørens portræt

Foto: Et af Søren Lauridsens skønne portrætter. 

Nu har vi været i gang igen. Formatet skulle ændres fuldstændigt. Fra at have været layoutet i bredformat, skal bogen nu koges ind til 24 x 24 cm. Det var en streg i regningen, men i stedet for at se problemer, valgte vi at se det som en udfordring.

Jeg gik i gang med at layoute påny og for et øjeblik siden lagde jeg sidste hånd på den grove del af arbejdet. Nu kommer finpudsningen så, men det værste er overstået og faktisk er resultatet langt bedre end jeg havde frygtet.

Ind imellem har man lov til at være heldig. Det er vi og jeg fik en ekstra bonus i form af chancen for endnu en gang at fordybe mig i de stemningsmættede fotos fra mit drømmeland. Det er slet ikke så ringe endda.

Du vil sikkert også kunne lide