7

Det lykkedes til sidst…

Så tog vi til byen eller i hvert fald noget, der ligner. Først Silvan, så Bauhaus.Vi skulle bruge blød masonitplade. Hvor svært kan det være? Åbenbart temmelig svært, for i Silvan kunne vi kun få to umage, små stykker, som var rester ude fra lageret. Heldigvis gad vi godt at køre til den anden ende af byen, hvor Bauhaus residerer. Der havde de plader i massevis. Vi snuppede én og underholdt så hele parkeringspladsen ved at skære den op i rundt regnet en halv million stykker, for at få plads til den i Alphalfa. Det lykkedes da! Nå!

Til sidst snuppede vi så også lige et herresving ind omkring Stof2000, men så er der til gengæld også både tekstiler og masonit til temmelig mange opslagstavler nu. Kom an…

Bagefter skulle vi handle. Det endte vi med at gøre i Svenstrup. Der er absolut ingen logik i at være i City Syd, bo i Gug og så ende med at handle derude, men Kenneth ville en speciel vej hjem og den gik altså over Ferslev, så sådan blev det naturligvis. Regnen stod ind imellem ned i stænger, mens vi priste os lykkelige over at sidde i tørvejr.

Omkring Ferslev

Køerne var ligeglade. Også med den smukke regnbue… som IKKE er med på billedet her, så begynd endelig ikke at lede. Det vil være spild af tid og hvem har brug for den slags?

Vi skulle ikke mange kilometer nordpå, før vejret blev helt anderledes. Blå himmel med smukke, hvide skyer pyntede over Nøvling, Visse og Gug, da vi kørte hjemad.

Lige omkring Visse

Det holdt kun til for et øjeblik siden. Nu står regnen ned fra en blytung himmel, men det gør ingenting. Jeg har jo været derude, hvor kragerne vender og luften dufter frisk. I aften skal jeg være i selskab med gode venner. Jeg har vist opbrugt mine ønsker for i dag :-)

Du vil sikkert også kunne lide