28

Det er vigtigt…

Mens jeg hygger igennem med strikketøj og Niarn, der viser Aalborg frem, ligger Oskar i fodenden og snuer. Han nyder, når pladsen er ledig, for det er tæt på uden at irritere og han ved, at han får lov.

Vi tager det, som det kommer

Jeg synes Niarn er en smule påtaget og tandsmørsmart, men han og jeg deler kærligheden til arbejderbyen Aalborg og det er sikkert bare mine fordomme, som skygger for alle de kvaliteter, som Niels med sikkerhed besidder.

Og nu kommer historien om Niki, den unge mand, som forgæves ventede på et nyt hjerte. Jeg vil se den, men jeg kan mærke, at døde unge mænd trækker vand.

Det er vigtigt at se udsendelsen. At tage stilling. Det må koste det det koster og i fodenden ligger Oskar. Han ved hvornår han skal krybe tæt på.

Du vil sikkert også kunne lide