9

Fristelser hos Anne

Anne og jeg får vist altid fristet hinanden en smule, så selvfølgelig endte et besøg dernede også med nyt garn. Ikke indkøbt mens jeg var der, men Anne skulle lige vise mig lidt garnindkøb, jeg forelskede mig hovedkuls og så var der ikke langt ind til computeren, så hun kunne få vist mig hjemmesiden, hvor det kunne bestilles.

Siden lånte jeg  garnkort med hjem og det er studeret grundigt, inden jeg for et øjeblik siden gik amok på garn.dk. Nu varer det ikke mange dage, før det skønneste merinould ankommer. Det er så blødt, så selv Oline ikke kan klage…

Eftermiddagshygge med fristelser

I mellemtiden skal der være andet at supplere det hæklede tæppe med, og efter jeg blev præsenteret for Annes aflange Birch, forelskede jeg mig i modellen og er lige startet på endnu et tørklæde.

Mens Oline sidder ved siden af, tv’et kører og snakken går har jeg fattet strikkepindene og nogle rester fra lageret og det bliver smukt, er jeg sikker på. Dagen er stadig ung, min egen Sophora står til skue på bordet og solen titter frem mellem bygerne. Jeg kunne sidde lige her resten af dagen.

Du vil sikkert også kunne lide