10

Søndagssolskin

Udenfor venter verden med sol og varme. Indenfor sidder jeg og drikker kaffe, men kun et øjeblik endnu.

Klar til solen

På terrassen står blomster og lokker med smukke farver. Haverne omkring mig genlyder af glade børnestemmer og græsplænen kunne trænge til en klipning.

Udelivet har for alvor indfundet sig og i dag kan strikketøjet tages med på terrassen og kombineres med en smule praktisk arbejde. Det vil være helt i orden med mig, hvis bare Kenneth vil påtage sig arbejdet med at skifte bremser på min lille slæber af en Fiat, så jeg er klar til den kommende uge.

Staudebedet mangler stadig en finpudsning, men det tager ingen tid og ind imellem kan jeg beundre løgene, som vælter ovenud af jorden nu. Der er håb om resultater denne sommer og det passer mig rigtigt godt.

Hvad pokker er disse?

I bedene rundt omkring står også planter, som den ovenfor. Jeg aner ikke hvad det er, der er på vej op gennem jorden, men der er mange og de ligner unægteligt noget, som kunne være en staude – jeg husker bare absolut ikke hvad.

Måske er der nogle af jer læsere, som genkender skidtet og så vil jeg være taknemmelig for et hint. Skal jeg fjerne dem i en fart, eller skal jeg begynde at glæde mig?

Den langsomme bøg

Bøgen – den langsomme – sprang forøvrigt ud i går. Forsigtigt til en start, men i løbet af de næste dage, er den tæt af saftiggrønt løv og skoven er ved at være tæt og smuk igen. Så mangler vi kun at få fundet hængekøjerne frem. Det skal kun tage et øjeblik.

Uha, for en god søndag, der venter forude.

Du vil sikkert også kunne lide