4

Slap torsdag om et øjeblik…

Formiddagen er ædt af tøjvask, oprydning og diverse andet husmoderligt. Noget af eftermiddagen er tilbragt i skvalderkålen, men nu skal det så være slut, for nye notesbøger venter og jeg regner med at hjernen i omdrejninger om et øjeblik, hvor kroppen skal få ro.

Ny plads til noter

Der skal hygges igennem på terrassen, hvor Oskar allerede ligger udmattet hen på det varme trægulv. Om jeg fatter hvad han kan sove af, for det er mig der gør alt arbejdet…

Klar til et par timer

Billedet er nogle timer gammelt. Nu er solen helt fremme og hjørnet varmt, så det vil noget, men det passer mig fint. Jeg er klar til en række eller to med god underholdning i ørerne, eller alternativt lidt grin med bogen fra forleden. Livet er herligt.

Du vil sikkert også kunne lide

4 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  3. maj 2007 at 20:10

  Mette og Ella, jeg har grinet, så jeg har ondt i maven :-)

  Louise, Oskar gøer ikke. Det sker yderst sjældent, så han er af den usædvanlige slags, for du har ret, dansk-/svenske gårdhunde er ellers slemme til at gø konstant og ad alting. Jeg gider det ikke, så han er opdraget til at holde sin mund, medmindre der virkelig er noget på færde ;-)

 • Avatar
  Svar
  Louise
  3. maj 2007 at 18:16

  Det er da klart, Oskar er træt. Det er da drønhårdt at være vagthund :) Navnlig hvis han er så meget på vagt, som vores nabohund er, når der kommer “fremmed forbi”…. – Det er også en svensk gårdhund. Man kan godt bruge mange kræfter på, at lyde som en stor hund, selv om man blot er lille. Vi morer os hver gang, den lyder meget, meget stor. God ferie til jer.

 • Avatar
  Svar
  Mette
  3. maj 2007 at 16:12

  Ja, jeg maa ogsaa tilslutte mig fanklubben til bogen.

  Det er nogle helt igennem sjove betragtninger, de to kvinder goer sig, og hvor er der dog mange steder, hvor man taenker “AHA – det har jeg ogsaa proevet” eller “Pyha, saa er jeg ikke den eneste”.

  Fortsat rigtig god fornoejelse med bogen.

 • Avatar
  Svar
  Ella
  3. maj 2007 at 14:45

  Det bliver dejligt – uanset hvad du vælger – den bog er helt igennem sjov :-)

 • Byd gerne ind