9

Tusinde ting

Jeg har nået de underligste ting i dag. Gode ting, som ellers ofte bliver forsømt.

Planterne

Chili og Basilikum af egen avl er blevet nurset. Jeg ser tilfreds til fra sidelinjen, mens de vokser sig større og frodigere, men ind imellem skal de bruge en smule omsorg og disse to er kun enkelte af alle de eksemplarer, som skulle nippes og vandes. Det er gjort nu.

Garderoben er endevendt. Tøjet ligger nu i sirlige bunker, med styr på tekstilerne, så det fremover burde blive let, at iføre mig anstændighed om morgenen. Der er tyndet ud med hård hånd, for ind imellem forkøber jeg mig og ender med at lade skidtet ligge og samle støv. Nu er der andre, som får gavn af det.

Læderfedt

Taskeskabet, ja – jeg har sådan et, er endevendt. Der er sorteret med lige så hård hånd og ind imellem blev jeg glædeligt overrasket, når der fra dybet dukkede tasker frem, som har været glemt nogle år. En af dem ligger ovenfor. Den var, mildest talt, forsømt og trængte til en kærlig hånd og en solid omgang læderfedt. Det har den nu fået. Den er klar til en tur ud i verden. Måske får den lov, men jeg tror det, for den er faktisk overmåde lækker og rummelig så det vil noget.

Magasin

Der er sorteret i alle magasinerne. Også af den vej fremkom dejlige overraskelser og der er taget fra til en aften i sofaen, hvor de kan nydes sammen med de bøger, som jeg fandt i bunden af en kurv og egentlig havde glemt alt om.

Når de er læst, sender jeg dem omkring Ella. Hun gider også snuse billeder og stemninger og på den måde er der flere end mig, som får glæde af det glittede papir.

Klar til at nyde…

Syrenerne er fordelt i vaser over hele huset. Vaskemaskinen vasker troligt videre, men jeg har styr på det, så der er egentlig kun tilbage at sørge for kaffe, strikketøj og hygge, men inden da skal der vel noget aftensmad til.

Gad vide om det er mig, der har ansvaret for den del af dagen…

Du vil sikkert også kunne lide