11

Uhm, det er skønt!

Huset er omtrent endevendt. Her dufter af Ajax og sejt træk, for det var det, men nu er det overstået og her er igen til at trække vejret.

Midt i oprydningen bankede det på døren og ind trådte mor. Hun havde skiftetøj med og inden ret længe, var hun i gang med at svinge kost og spand. Hun er en ener. Jeg havde nævnt i går, at dagen i dag stod i rengøringens tegn. Så står hun her, som et bøjet søm. Bare fordi hun kan. Jeg bliver glad helt ned i storetåen.

Syrener til nydelse

I dag fik hun ikke syrener med hjem, for hendes eget hjem er forvandlet til en byggeplads for øjeblikket. Der skal installeres nyt køkken, så alt er pakket væk, så håndværkerne kan komme til. Når det er overstået, skal jeg vist op og give en hånd med deroppe og så kommer der en buket syrener med den vej, så hun også kan få lidt fornøjelse af dem.

Vaskemaskinen kører på overtid, men alting tørrer i løbet af et øjeblik udenfor, så der vaskes igennem og alt hvad jeg kommer i nærheden af, kommer en tur i maskinen. Der er stadig ikke bund i kurvene, men det kommer der.

Imens vil jeg drikke en kop kaffe.

Du vil sikkert også kunne lide