6

Rigdom

Kenneth, som ellers havde mange og tunge pligter indendøre, er forsvundet udenfor allerede i formiddags. Siden har jeg stort set ikke set ham. Èn gang kom han forbi, siddende på plænetraktoren iført energisk fart og gammel sweater, men det er så det.

Til gengæld kan jeg konstatere, at der ikke er langt fra ord til handling i dag. Tidligere ytrede jeg ønske om valmuer i nærheden af huset. Nu er de der. Placeret smukt mellem de to gamle og vedbendoverhængte stammer og den nye hængepil.

Kenneth forsvandt

Det ser umiddelbart trist ud, men bare vent til næste forår…

Imens han stille og ubemærket stak af udenfor, har jeg været i gang med at bage til morgendagens gæstebud. Nu er jeg løbet tør for ingredienser og i stedet skulle vaserne fyldes med syrener, så jeg trak også udenfor et øjeblik.

Forsyninger

Der er blevet klippet i massevis. En hel kurvfuld, for der er nok af dem…

Syrener i kurv

Imens jeg klippede, rullede Oskar fornøjet rundt i græsset, lige ved siden af. Jeg bliver altid smånervøs ved udsigten til hans hysteriske kropsvrid oveni et eller andet udefinerbart, for det lugter sjældent godt. Jeg har ikke tjekket om det er tilfældet nu. Jeg orker ikke.

Paraplyen

Jeg har stadig lilla paraply derude. Der er lagerbeholdning nok til mange flere vaser. Det er dejligt og jeg føler mig meget rig med træer, som byder på sådan en overvældende mængde skønhed.

Varmt vand og en hammer, så er jeg klar med vaser fyldt med velduft.

Du vil sikkert også kunne lide