8

Hækspoiler… eller?

image

Jeg sagde det jo. Jeg er vild med lavendler og nu er belønningen for det slid jeg indbetalte på blomsterkontoen for nogle år siden endelig her.

Den lavendelhæk jeg drømte om skulle indramme huset. Ja, den er her endelig. Og den dufter. Dejligt og overvældende, når man går langs stien op til hoveddøren. Her kan man så stå og vente på jeg gider åbne hoveddøren, men altså… i en overvældende duft af lavendel.

Måske vil man hade det, fordi man ikke kan lide duften. Måske vil man elske det, fordi det modsatte er tilfældet. I hvert fald kan jeg lide at gøre ophold derude, inden jeg træder ind i galehuset. En klar fejl er, at der er indlysende mangel på siddepladser… midt i duften af sol og sommer.

Jeg må have en bænk. Det har gamle koner…

Du vil sikkert også kunne lide