16

Hvis jeg så endda bare…

Jeg havde tidligt fri og penge på lommen, så der var ikke langt fra tanke til handling. Ind til centrum, for der skulle shoppes.

Jeg elsker at køre i København, for man må godt være en smule fræk, bare man husker at have ruden rullet ned, blinker lidt og måske supplerer med et “jeg er jyde”, når man bliver vel frisk – så går det meste jo.

Nørre Kvarter

Jeg parkerede inde ved Nørreport, for mere centralt blev det ikke for min udflugt, men for pokker, hvor jeg er uintelligent ind imellem. Jeg ville sende en sms til Lotte, for vi skulle da have kaffe… men i går tømte jeg mobilen for gamle beskeder og jeg havde – naturligvis ikke – sørget for at gemme netop hendes nummer. Undskyld Lotte!

Til gengæld er jeg blevet gammel eller kedelig, for nu sidder jeg i kolonihaven uden så meget som et enkelt indkøb…

Det mest eksotiske jeg har med hjem er en kæmpe vabel under venstre fod og den ville jeg egentlig helst have været foruden, men den guldsandal, som kunne have reddet mig, havde de ikke i min størrelse og så må man lide, hvilket jeg så sandelig også gjorde hele vejen tværs gennem den by, som ikke kunne lokke mig det mindste i fordærv.

Fandens.

– og bagefter kastede jeg mig over den iskolde cola i køleskabet og opdagede alt for sent, at den er mere end doven.

Fandens.

Til gengæld er der skaffet hunde- og huspasser på den anden side af vandet, så om nogle timer lander Kenneth og Oline herovre. Det glæder jeg mig til. Så tvinger jeg dem til at have ondt af mig, for det er slet ikke nok at have ondt af sig selv, vel?

Du vil sikkert også kunne lide