9

Hyggeklar

På spisebordet i køkkenet står Olines glade fugle. Ja, jeg ved da ikke, om de er glade, men de gør mig glad og det er alt rigeligt, synes jeg. De fylder vel i grunden alt for meget der på bordet, men jeg er ligeglad.

De gør mig glad, hver eneste gang jeg passerer dem. Derfor skal de stå akkurat der. På grenene er der også et par kærlighedsfugle. To af fuglene har hjerter på maven efter Olines anvisninger. Der er vist en lille romantiker gemt i hende.

På køkkenbordet står bakken klar. Jeg skal lige koge vand, så er juleteen klar og med den følger lidt sødt til ganen, for den slags kan man godt trænge til en tidlig eftermiddag. Der er ingen hjemmebag endnu.

Armene er ikke klar til bagning, men Oline har sagt, at hun gerne vil slæbe, hvis bare jeg vil dirigere. Det vil jeg godt, så mon ikke snart vi kan få gang i lidt cookies, som vist bliver årets julekager. Jeg tror det.

Nu kom Lene, så jeg er den der er smuttet. Der skal koges vand og der skal hygges. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide