6

Kom an Søster Lystig!

Annemette har en kedelig tendens til altid at ville konkurrere. Måske er det noget, som ligger latent i små søskende, men denne gang kommer hun altså til kort uanset hvor længe vi venter, for hun drømmer allerede nu om alle de hindbærlikører, hun senere på året skal lave af egen avl. Jeg tror, hun bliver skuffet…

Brombær

Ti blade og 5 blomster gør ingen hindbær, eller rettere sagt ganske få af slagsen, så den der med allerede nu at begynde at true mit mesterskab er altså langt ude i hampen, men ikke desto mindre er hun allerede i gang med planlægningen.

Jeg lader hende. Jeg er fuld af fortrøstning, men det er måske kun til jeg returnerer til Aalborg og finder alle mine hindbær fældet af snegle, Oskar og jordskokker. Er det tilfældet, vil jeg til enhver tid fastholde, at det er bestilt arbejde og jeg ved godt, hvem betaleren er…

Du vil sikkert også kunne lide