9

Projektafvikling

Vejret er mildest talt gråt i gråt, men det skal ikke afholde mig fra at smutte udenfor om et øjeblik. Der er masser af nye sommerblomster, som trænger til store potter, solrige pladser og lidt kærlig pleje.

Købmanden hos Ella havde fristelser til ingen penge, så selvom det er vanskeligt at finde rimelighed i flere blomster på terrassen, så er sandheden, at der er indkøbt intet mindre end 12 nye sommerblomster, som skal placeres.

Flyvere

Jeg skal nok finde pladsen til dem. Det bliver straks værre, når jeg skal have placeret de tobaksplanter som alligevel ser ud til at ville. Nu havde jeg lige opgivet.

Bed og skovbund er udvidet med planter hentet hos Ella i går. Der er stadig nogle tilbage at plante og jeg elsker tanken om, at planterne får mulighed for at brede sig fra Vejgård og ud over Gug. Aflæggere er det bedste jeg ved.

Nøkkerose hos Ella

Ella har vand i haven. Hun har nøkkeroser så smukke, at man næsten taber vejret. Hun har guldsmede og smukke fisk og jeg kan se hvorfor Kenneth længe har drømt om vand i haven.

I går fortalte jeg Ella om vores drøm om en miniaturesø med ø i midten. Om hængepil og spejlblank overflade, som spejler himlen, nøkkeroser og guldsmede. Jeg tegnede og fortalte og ventede på, at mine luftkasteller blev skudt i sænk, men den slags gør Ella ikke i. Hun drømmer sammen med mig. Det er så skønt og vi blev enige om, at fagkundskaben (Ole) må konsulteres, så vi kan få afdækket om drømmene holder. Det er endnu et sjovt projekt til samlingen. Man skulle tro vi havde nok, men det får vi aldrig.

I dag er projektet ompotning, sommerblomstplacering og hygge. Det kan jeg vist lige klare.

Du vil sikkert også kunne lide