13

Ah…

Så fik vi fyldt op igen med snak og grin. Hele dagen og det halve af natten med. Intet mindre kunne gøre det, så vi trak dag til nat, inden jeg for et øjeblik siden afleverede Ella hjemme ved hoveddøren.

Sikke vi dog har hygget og som sædvanlig er vi nået vidt omkring. Der var meget at dele, meget at fortælle og meget at grine af. Tøserne var med hele eftermiddagen. De er nogle skønne unger, som jeg godt gider være meget tilfreds med. Begge to.

Tøserne pjatter

Tøserne fjoller i Ellas smukke have. 

Havde vi kunnet, var det os I kunne se her, men med lumbago og skrøbelige legemer nøjedes vi med terrassen, parasollen og kaffe, mens vi lod kiddene more sig.

Åh, hvor jeg har haft en skøn dag. I morgen bliver også god. Jeg er helt sikker og der er, naturligvis fristes jeg til at sige, masser af nye sommerblomster, som skal plantes, for købmanden havde åbent og blomsterhav.

Foruden dem er der i dag sat masser af nye stauder, som er hentet ude i Ellas skønne, frodige have. Det bliver smukt og i morgen venter lidt flere, for vi nåede ikke at blive færdige, men tid har jeg masser af, så kom an fredag.

Du vil sikkert også kunne lide