28

Fredagsfryd

Først var der en kort arbejdsdag at overstå, bagefter den lækreste frokost inde på kontoret. Sommeren indledes altid med en fælles frokost, hvor vi alle får lejlighed til at ønske hinanden god sommer. Det holder jeg meget af og det var allerede i dag, så sommeren må være nær.

Efter frokosten kom /many ind til byen og der har vi så tilbragt tiden med alskens handel, snak og traveture op og ned ad gaderne. Utroligt hyggeligt og lige hvad jeg trængte til.

Hjelmerstald

Ind imellem har der været tid til at dvæle og det valgte jeg så at gøre ved en klatreplante, som var så smuk, så jeg forgæves forsøgte at få afdækket hvad den dog var for en. Ved du det?

Hvad er dog denne for en?

Smuk var den i hvert fald og jeg kunne sagtens se den langs husmurene herhjemme, så jeg hører meget gerne nærmere, hvis du skulle vide…

Nu er vi så hjemvendt til adressen og det var med slet skjult fryd jeg kunne konstatere, at jeg klarer mig hurtigere gennem byen, end Bente i /manys bil. Sådan er det at kende smuthullerne, men de er ikke meget værd, når det viser sig, at det er hende, som kører med colaen. Godt hun fandt hjem.

Aftenen skal vist bare være sådan en fødderne op og resten i håret og det passer mig vældig godt. Vældig… vældig godt :-)

PS – skulle nogen kunne forklare begrebet vandel, som i handel og vandel, vil vi være evigt taknemmelige

Du vil sikkert også kunne lide