27

Jeg kom vist fra…

Jeg var tidligt oppe denne morgen. Faktisk inden det var lyst for alvor. Som på en hverdag. Jeg er tosset, men jeg kunne ikke sove mere, for jeg er begyndt at besvime om aftenen. Nå ja ja, så ikke besvime, men i hvert fald falde ind i drømmeland helt og aldeles uautoriseret og bestemt ikke med min gode vilje. I dag passede det bare meget godt. Kenneth har fødselsdag, så jeg har været i gang fra morgenstunden…

Der er lagt dej til osteboller, fordi han elsker dem…

Om lidt skal der forberedes hjemmebagte brownies, for dem elsker han også…

– og så skal der lige forberedes en lille, sød eftermiddagskaffeavec, som skal bestå af æbler i godt selskab og med en god klat af den fede, franske Président på hele 34%. Det skal nok blive sjælsvenligt og selskabet bliver det også. Over middag ankommer mor, Annemette og Heidi. Varme hjerter, som skal omslutte ham, jeg elsker. Det er fortjent.

Vi skal hygge. Langsomt. Måske spille lidt og i hvert fald grine. Og så skal stegen i ovnen. En ordentlig krabat, som er mandevenlig og med rodfrugter og en sovs, som smager af en flig af Himlen. Og bagefter er der de hjemmebagte brownies, blåbær og Ben & Jerry.

Senere er der en god, gammel rom i små glas og måske et spil poker. Jeg ved ingenting, men jeg ved, at han plejer at hygge sig dejligt i det selskab, der er inviteret i dag. Det er vigtigt.

Jeg kom vist fra en browniedej…

God lørdag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide