12

Storfamilie… eller ej…

Ja, man skulle vel være en tøsedreng, hvis man ikke kunne håndtere en storfamilie på 17 medlemmer. Eller hvad…
Altså jeg har ikke planer om at prøve at etablere en. Det er ligesom for sent nu, men jeg skal gerne indrømme, at jeg engang drømte om lidt mere end de to børn jeg har, men tallet 15 er på ingen måde magisk for mig. Det nærmer sig umiddelbart et mareridt mere end noget andet. Alligevel måtte jeg beundre familien med de 15 børn, for den virkede både harmonisk og glad og ikke mindst som en familie med overskud, hvor underligt det end lyder. Ja, jeg nåede lige at se de sidste 5 minutter af udsendelsen i TV tidligere i aften.

I går blev jeg indviet i endnu en fantastisk nyhed. En dejlig kvinde og mor til 4 fortalte, at hun ventede sig igen og tænk engang… Jeg sad bare og lignede en gubbi der kæmper for at få luft. Jeg glemte fuldstændigt at ønske tillykke i bar befippelse over at hun havde fundet overskud til igen at skulle have et spædbarn at tage sig af. Jeg syntes jeg var rigtig dum og var ked af, at mine fordomme vandt over hendes glæde ved endnu en gang at skulle bringe et liv i verden. Jeg huskede at få ønsket tillykke og må beundre hende for hendes overskud.

Jeg er bare helt igennem gennemsnitslig, så mine to unger får ikke flere søskende og helt ærligt – jeg gider simpelthen ikke flere. Hvor mange børn vil(le) du gerne have?

Du vil sikkert også kunne lide