24

Festlig fredag

Først var det Nordjylland rundt – sikke en skøn arbejdsdag og derefter var der ingen vej udenom. Der var en jeg havde lovet en tur indenom byen og gik det ikke galt for hende, gjorde det for mig…

Jeg gjorde det sgu, Ella!

De nye sko

Ella har måttet døje med mig, som vægelsindet har travet gulvet tyndt inde i skobutikken, fordi jeg ikke rigtigt kunne bestemme mig, men i dag var der bud efter mig, så nu ejer jeg disse tossede sko. Jeg har opgivet at være pæn…

Bagefter var vi ved at vælte, da en flok blæsere gik i selvsving på Gammeltorv…

Blæsere

Vi er født nysgerrige, så det var umuligt at forlade dem uden at vide hvem, så vi kravlede ind i Jensens Bøfhus’ udendørs restaurant, sagde undskyld ti gange og skred så over langs hegnet, hvor vi småskuffede kunne konstatere, at det var en flok spejdere uden shorts og dolk…

FDF

Godt vi bagefter kunne hente guld i lufthavnen. Nu har vi endnu en gæst og det er dejligt. Om lidt er der mad. Det skal blive godt og er ved at være velfortjent.

Du vil sikkert også kunne lide