14

Det lover godt…

Om jeg forstår hvordan det kan lade sig gøre, men der er noget om snakken – de rammer en mur, som kræver år at kravle over – så jeg har forlængst opgivet og lader hende både rode og sove. Hun ankommer vel til vores virkelighed om nogle år og indtil da, lader jeg tiden gå og bunkerne vokse…

Om jeg fatter det

Dagen er forlængst startet for os andre. Der er gang i de gode tegnefilm inde i stuen og ellers udbredt hygge med hvad der falder for. Vaskemaskinen trimler derud af og imens spises der en håndmad, drikkes kaffe og havevandres, når verden skal vendes udenfor små ørers rækkevidde.

Gult hav

Sankt Hans står for døren. Det ser lovende ud…

Himlen

Himlen er blå med enkelte skyer på og sådan må det gerne fortsætte, for vi har en bålaftale på Blokhus Strand i aften. Vi vil så gerne. Vi ville allesammen elske, at komme til havet med rusk og ild, så der skal meget til, for vi ikke gennemfører.

Lovende

Inden er dagen jo kun lige startet og der er indkøb og andet sjov på programmet, så måske jeg skulle finde det brusebad…

Du vil sikkert også kunne lide