7

Kulturløs lørdag

En bærepose fyldt til randen med krabbekløer og så begynder det at sile ned. Stille regn, men det afholder os ikke fra forsøg på at underminere hinandens gode intentioner, så foran Salling ender det med et brag og så er det forøvrigt afgang. Allesammen. Nu. Og vi gider ikke se mere til jer kulturløse kumpaner, som så forøvrigt kan lade fordummelsen snige sig indenbords nede i Boomtown, når andet ikke bider på…

Vådt

Idéerne var vi ellers fulde af og lidt matematik ligger der jo gemt i max 250 kilo, men nej, der er intet som bider på. Heller ikke skeletter og underjordisk historie, for…

Årh for fanden! Det HAR vi jo set!

Vådt

Og så sender vi dem afsted. Ned ad gaden. Glade er de, for de slap, utaknemmelige bæster, men så er det godt at vi er udstyret med talent for butikskiggeri og slaraffenlandsfølelse ved udsigt til nogle timer i indre by. Vel regner det, men vi lader os ikke skræmme af så lidt…

Vådt

Kun paraplyerne kan skræmme os. De kommer faretruende tæt ind imellem, men vi er godt til at undvige og sådan…

OpbyggeligtInd imellem falder vi over opbyggelig børnelitteratur, som nok kan få én til at tænke, for hvor får de dog de geniale titler fra?

Og så blev det nok, selvom der var Le Creuset med 50% rabat, cremer og tekstiler, moskusandedunsdyner til sommerbrug på bud til ingenting og iøvrigt alt derimellem.

Hjemme igen var der heldigvis varm kaffe, en mad ved køkkenbordet og så forøvrigt glæden ved at pakke nye kaffekrus ud, for vi trængte. Om et øjeblik kan de indvies. Og det bliver de, men først skal rødderne hentes. Og det bliver de.

Sikke et held, at det lykkedes med fødselsdagsmenuen. De havde sat til side, for fødselsdagsbørn skal forkæles. Vi prøver. Bare lidt.

Du vil sikkert også kunne lide