32

Verdens slappeste dag

Lørdag bliver vist kandidat til titlen som verdens slappeste dag.

Intentionerne var ellers gode nok, da jeg stod op. Jeg ville bage brød, smøre madpakke og overraske Kenneth med en tur ud af huset.

Så sov han længe, som i rigtig længe.

Så virkede min surdej ikke til at ville samarbejde.

Så lå der alt for mange mails til, at det var klaret på et øjeblik, som det plejer sådan en lørdag formiddag.

Så enedes vi om at spise frokost hjemme og så køre.

Så var jeg vidne til verdens tåbeligste adfærd og det hidsede jeg mig op over i en grad, så der slet ikke var plads til at få luft. Der var slet ikke plads til en tur ud af huset. Kun raseri og nej, det var ikke Kenneth, der opførte sig tåbeligt og ansvarsløst.

Nu sidder vi så her. Hjemme. Vi elsker at være hjemme og vi hygger os stort sammen. Vi har spist sildemadder og snakket himlen grå. Jeg er kommet ud på den anden side af mit raseri. Vi har aftalt, at aftenens menu er hjemmelavet hønsekødsuppe. I morgen bliver det tarteletter. Lørdag ender som verdens slappeste dag.

Alt er igen godt. Når suppen er sat over, sætter vi en god film eller eminent serie på og henter dynerne op i sofaen. Der skal hygges igennem.

Verdens slappeste dag
Verdens slappeste dag
Verdens slappeste dag
Verdens slappeste dag

Jeg nåede lige lidt mere oprydning og opvinding

Jeg nåede lige at gå gennem en bunke af små og store tasker og kurve, mens mit elektriske krydsnøgleapparat forvandlede en stak (meget gamle) strømpegarn på fed til fine nøgler klar til brug.

Jeg pønser på sokker. Det er nemt, småt og anvendeligt. Lige nu er jeg nemlig ikke særligt inspireret, så det er et fint lille projekt at have på pinde, der alligevel ikke skal stå helt stille.

Har du en anbefaling?

Vi savner at lade os gribe af en god serie. Vi har lige set Tiger King i forrige uge og siden har vi vist egentlig bare set lidt flow-tv og ind imellem nogle film. Vi kunne virkelig godt bruge en anbefaling på bådefilm og serie. Vi har adgang til HBO og Netflix. Har du set noget for nylig, vi bare se?

Jeg håber det og rigtig god lørdag til dig.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide