8

Nå, men så så man lige…

Jeg troede jo, at man skulle være et godt eksempel for sine børn, men sådan er det tilsyneladende ikke i alle familier, for sjældent har jeg da set mere snydevillig spiller end hende her. Selv foran børn og voksne, som omtrent tager hende på fersk gerning, nægter hun nogensinde at have snydt. Det mindste.

Spillekort

Sådan leger vi ikke her. Hun blev trukket halvtreds point. Prompte.

Så er den ged barberet!Siden blev der spist rabarberkage til den store guldmedalje og så har vi forøvrigt kun indvilliget at spille mere med hende under supervision af en spillekontrollør godkendt af en eller anden højere myndighed.

Vi har tegnet, spist, snakket og nu er nogle endt i sofaen til film, mens andre stadig trisser rundt og er frygteligt tæt på mavepiner af udtalt madglæde.

Nu begynder trætheden langsomt at indfinde sig, men vi klarer vel frisag en times tid eller to endnu. Der skal hygges og der er stadig kaffe på kanden.

I morgen er atter en dag. Jeg vil gerne bestille en af dem med solskin. Tak.

Du vil sikkert også kunne lide