17

Polske farver

Det var jo ikke fordi vi ikke lod os friste af Galeria Krakowska. Slet ikke. Det lå lige for, når vi skulle over til midtbyen, så selvfølgelig skulle det også kigges efter i sømmene…

Skiltning

Det var et meget smukt, nyt center, som brillerede ved ikke at have én eneste grim butik. Selv ekspedienterne var smukke hele bundtet.

Centeret så nyt ud. Det var ekseptionelt rent på trods af, at vi aldrig så nogen gøre rent. Alt var stål, hvidt og ellers marmorgulve med nedlagt bølgemønster og det virkede i det hele taget temmelig eksklusivt.

Et kig på centret

Varerne var primært dem vi kender hjemmefra. Mærkevarer i den dyrere ende, men derfor kan man jo godt kigge og endda gøre en fordelagtig handel eller to. Det gjorde vi så, men det, som vakte mest interesse hos Oline og jeg var en farverig butik, som nok kunne friste de fleste kvinder.

Inglot er et kosmetikmærke jeg aldrig har set herhjemme, men hele konceptet er genialt, for det handler ganske enkelt om, at man beslutter sig for en størrelse på den æske, man siden vil fylde med kosmetik. Der er æsker i enhver tænkelig størrelse og med mulighed for at kombinere på kryds og tværs med pudder, rouge, øjenskygger, lipgloss med mere.

Æsken har magnetbund og de små farver lægges så siden i æsken i den orden man måtte ønske. Der er forskellige størrelser på øjenskygger, rouge o.s.v. Meget fristende var det i hvert fald og Oline og jeg faldt også snart indenfor.

Inglot

Oline har fået lov til at bruge make-up i begrænset omfang. Sjovt er det, at da hun endelig fik lov, var det ikke længere voldsomt interessant og når hun endelig gør det, er det så diskret, at man næsten ikke får øje på det.

Da hun valgte den sorte øjenskygge, var jeg lige ved at besvime. Hvad mon der er i vente…

I hvert fald fik vi hver især fyldt en æske med farver, for det var svært at lade være med al den farverigdom. Oline modtog vejledning af en polsk pige, som talte et meget ubehjælpsomt engelsk og jeg smilede for mig selv, da jeg hørte Oline hjælpe den unge pige på gled, når hun ledte efter engelske ord. De havde nogle fine øjeblikke med at vælge farver til min snart store datter og de endte med nogle afdæmpede af slagsen – altså bortset fra den kulsorte, som Oline insisterede på at få i æsken – i stor størrelse!

Min beherskede æske

Æsken er større end man umiddelbart skulle tro. De kvadratiske øjenskygger er 2,5 x 2,5 cm, så der er farver til resten af mit liv, med mit nuværende forbrug, så lad os håbe farverne er langtidsholdbare, men sjovt at lave den, det var det og nu er vi godt dækket ind på den front.

Tænk at vi er begavet med en mand og far, som gider og orker, men det er vi og heldigvis for det :-)

Du vil sikkert også kunne lide