7

Fredagsmorgen

Et stort glas vand, en kop kaffe og så ellers god tid, det gør en god morgen for mig. At kunne stå op uden hast, tage tiden til at vågne og så tage afsted på arbejde, når jeg er klar. Det er ren luksus, sådan at have tiden til alt det, som gør en morgen okay selv med udsigt til regn senere i dag.

Når Georginen nede i bedet byder sig til med store, tunge blomster, er der heller ingen grund til ikke at tage dem indenfor, så nu står de her ved siden af mig og sender tusinde hvide farver i min retning.

Hvide Georginer

Om et øjeblik kører jeg ud på landet. Jeg elsker turen derud. Der er smukt og højt til himlen. Solen vil sikkert ikke skinne hele tiden, men gør den det bare ind imellem, er det okay.

Turen er velkendt, for den går gennem det landskab, som gennem et par år er blevet en del af min ugentlige rutine. Jeg er oftest derude mindst en gang om ugen og der er betagende smukt, så at få en fredagstur derud, er slet ikke så ringe endda.

Jeg har kun en kort arbejdsdag. Bagefter venter weekenden. Der er ingen planer. Det passer mig vældig godt, at der kun venter en oprydning og rengøring, for jeg er der, hvor en stille weekend med en god bog, vil gøre underværker. Sådan skal det blive. I hvert fald indtil jeg ombestemmer mig.

God fredag derude :-)

Du vil sikkert også kunne lide