17

Sæt i gang!

Aftenen har taget sin begyndelse. Efter en skøn dag med fornøjeligt arbejde, sol på terrassen og siden mor på visit, for at hente Oskar til en overnatning, inden de i morgen tidligt returnerer, er aftenen nu skudt i gang.

Egentlig skal der pakkes, men aftenlyset er så smukt…

Mors gave

Det kaster varme skygger på alt indenfor i køkken og stue. I vindueskarmen står en gave fra mor, en smuk plante, som jeg ikke kender navnet på. Det er en slyngplante, som klatrer sirligt omkring en bøjle og da jeg fik den, var den i blomst.

Siden faldt alle blomster af, som den slags gør og jeg havde egentlig opgivet tanken om nogensinde at se den i blomst igen, men nu skal jeg love for, at den har besluttet sig for at blomstre så rigeligt allerede et par måneder efter sidste blomstring.

Den er utrolig smuk. I sol er den klar blå, men i aftenens mildere lys, bliver den næsten porcelænsblå, sart og fin. Der er stadig knopper, men allerede nu er den tæt med blomster, så hun har af at passe på den de næste par døgn, hvor hun får tjansen på matriklen.

Mors gave

Vi tager afsted mod Henne Strand i morgen. Vi skal mindsandten i sommerhus. I supergodt selskab. En miniferie her midt på ugen, så jeg synes, at vi er svært forkælede.

Først skal jeg arbejde nogle timer, men det er på vejen derned, så det passer med, at Kenneth og Oline kan tage med og så tilbringe formiddagen hos gode venner. Imens vil mor og Oskar overtage besværet med at holde skuden her ovenvande, men jeg hørte dem konspiratorisk snakke om, at vejret vist blev rigtigt dejligt i morgen, så jeg er ret sikker på, at dagen tilbringes på langs ude på terrassen. Det er dem vel undt, når bare jeg kommer til Henne Strand og Vesterhavet, men allerbedst i godt selskab :-)

Nå, der skulle vist pakkes…

Du vil sikkert også kunne lide