14

Henne og fremme

Hybenroser, blå himmel, varm kaffe… og så en varm velkomst. Altsammen fik vi, da vi ankom til Henne Strand til eftermiddagskaffen ved 15-tiden. Uhm…

Hybenroser

Efter kaffe og snak enedes vi om arbejdsfordelingen. Mændene tog afsted for at handle ind til aftensmaden. Vi andre tog en smut ned i byen, for at ose… og så røg der altså lidt i poserne, skal jeg indrømme. Flere af os er nu nyekviperede.

Og så for vi vild. Fordi jeg skulle spille smart og mente at vide, at vi lige kunne…. men vi endte da hjemme. Lige pludselig…

Og hjemme igen

Udsigten er betagende. Luften er fyldt af salt og hav og jeg elsker det!

Senere kan vi vist findes nede ved Vesterhavet. En aftentur er lige hvad vi trænger til, når vi har spist den gode aftensmad og aftenlyset er fantastisk. Det bliver ikke mindre fantastisk om nogle timer.

Aftensol

Vi bor på toppen af alting. Der er udsigt over Vesterhavet ligegyldigt hvorhen man vender sig, men lige præcis fra dette hjørne, kan man kun se klitterne og det helt fantastiske lys. Senere skal vi se nærmere på havet. Jeg glæder mig.

Hvor er vi heldige, at have fået en invitation herned. Smukke omgivelser, dejlig mad og allerbedst det hyggeligste selskab jeg kan forestille mig.

Du vil sikkert også kunne lide