8

Gnavne gamle mænd

Først sad han alene i sin røde T-shirt. Så ankom ham med stokken. De faldt i snak på et øjeblik og der gik ikke tredive sekunder, før de var i højlydt diskussion om livet som pensionist. De var langt fra enige og det fortsatte længe.

De var så højlydte, at de underholdt hele Nytorvs samlede publikum og selvom klokken endnu ikke var mange, var vi alligevel mange til at udveksle smil og grin, mens vi lod underholdningen bølge hen ad gaden.

Gnavne gamle mænd

Til sidst blev det for meget og han flyttede udenfor, for at stå på gaden og vente på bussen, men den slags skal man ikke tro kan kurere krakilske og gnavne gamle mænd, så under dække af at ville konsultere busskiltet, sneg ham med stokken sig ud af bushuset. Det tog ikke mange sekunder at få genoptaget den ophedede diskussion.

Tiden skal jo gå med noget… og så kom bussen.

Du vil sikkert også kunne lide