21

Weekend kom an!

Endelig ramte jeg weekenden og det gjorde godt. Den er startet med tøsefnis fra stuen, hvor Oline har en veninde på besøg og jeg griner ind imellem med, for de er så sjove, sådan et par teenagere.

I dag fortalte Ege mig så, at P&P har fået Clovers gode hæklenåle og den slags skal jeg jo ikke høre to gange, så inden jeg landede herhjemme, var jeg forbi Vejgård, for at indkøbe endnu en i størrelse 3 (tænk om jeg mister den ene, jeg har) og så også lige en 4,5 og 6, for man ved aldrig hvad weekenden byder på af gale streger og tossede idéer. Nu føler jeg mig godt rustet til stort set hvad som helst.

Weekenden byder ellers på arbejde, men af den sjove slags, som resulterer i temmelig forbedrede forhold for mig og min maskinpark.

I et forsøg på at omrokere lidt herhjemme, flyttede vi for en tid siden om og besluttede os for, at Alexanders værelse skulle anvendes som arbejdsværelse for os allesammen. Hylderne bugner af Kenneths store interesse, mine ditto og derfor er vi ved at sprænge rammerne for hvad der kan være derinde. Samtidig er det sådan, at det store arbejdsbord, som er sat centralt i rummet, ikke har haft en ledig plet siden Kenneth opdagede, at det er rigtigt hyggeligt, at sidde derinde og arbejde om aftenen, så jeg har endnu ikke haft en chance for at anvende rummet til mine sysler. Jeg har ikke klaget, men ind imellem har jeg ærgret mig, for der er symaskine, overlocker og strikkemaskine, som alle tre er sjove at lege med, men besværlige at pille frem og stille op, hver gang jeg får en idé. Forøvrigt var der så også det med pladsen. Kenneth har jo forlængst invaderet bordet.

I forgårs gik det endelig op for Kenneth, at han i virkeligheden havde annekteret rummet. At han ikke levnede os andre en chance og måske var det ikke helt rimeligt, men hans interesse er temmelig pladskrævende og det skal han ikke høre et ondt ord for. Han foreslog, at jeg overtog det værelse, som hidtil har fungeret som vores kontor/computerrum (som jeg heller ikke orker at være i, fordi det er fyldt med Kenneths ting og tangel) og han så i stedet flyttede alle sine ting ind i det andet rum. Det er i orden med mig. Det bliver helt og aldeles vidunderligt igen at få eget rum til alle de kreative sysler, så jeg glæder mig.

Forude ligger et stykke arbejde med at tømme et rum og fylde et andet, men det er hyggeligt arbejde, som resulterer i et stort, lyst rum til mig med en skøn, lang bordplade, som snildt kan rumme maskinparken og endda min computer på hjørnet. Jeg glæder mig voldsomt til igen at kunne omsætte en idé til virkelighed uden at skulle invadere køkkenbordet og jeg drømmer allerede om et hjørne med slængeseng og millioner af puder, så der også kan slappes af i rummet, som fremover bliver mit og mit helt alene.

Kenneth kom hjem, så vi kan komme i gang…

Du vil sikkert også kunne lide