12

Slap i koderne

Aftenen er spenderet lidt ved symaskinen, lidt liggende på maven inde på sengen, hvor tv’et underholdt og lidt ved computeren. Der har været en ubestemmelig stemning af ugidelighed og manglende energi, som sikkert kan forklares med den hovedpine, som åbenbart ikke er helt indstillet på at lette.

Syhygge

Ind imellem er det blevet tid til kaffe og blåbærchokolade, som også var tilgængeligt i Netto tidligere på dagen. Det smager ikke dårligt.

SyhyggePå trods af den manglende energi er der løbet to net gennem symaskinen og det tredje er klippet, men endnu ikke syet. Det når jeg nok.

Nu er Annes strikkepose i hvert fald klar, så nu kommer hun sikkert snart forbi, for at hente den. Om ikke andet kan den i hvert fald fungere som lokkemad, for det er alt for længe siden sidst vi så hinanden.

Om et øjeblik vil jeg finde sengen. Der skal være overskud på energikontoen i morgen, for Oline vender hjem fra lejrskole og jeg er helt sikker på, at der bliver noget at berette.

Om ikke andet er der vel klagerne over de dumme forældre (os), som ikke gad hente hende nede på lejrskolen i morgen formiddag, så hun slap for hjemturen med DSB, som jo immervæk også kan bryste sig af massive forsinkelser. Vi har et cirkatidspunkt for hjemkomsten og en datter med mobil, så mon ikke det går. Jeg tror det næsten og jeg gider godt, at hun er en lille smule sur på mig. Bare hun kommer hjem.

Du vil sikkert også kunne lide