0

Man etablerer en hverdag med nye rutiner

Det er sjovt, men vi har bare etableret en ny hverdag nu, hvor vi er hjemme de fleste arbejdsdage. Jeg er i hvert fald. Kenneth er lidt frem og tilbage, men vi har allerede fundet nye rutiner.

Rutiner, der betyder, at jeg hver morgen bliver siddende ved computeren på mit værelse. Normalt starter jeg altid en arbejdsdag der, men jeg tager ned på kontoret, når jeg har klaret de første, presserende mails.

Nu sidder jeg i stedet og ser, at alting grønnes her på Rødtjørnevej og Tjørnevangs kastanje står på spring ude på gårdspladsen. Jeg elsker at kunne kigge ud og i dag skinner solen og himlen er klart blå.

Man etablerer en hverdag med nye rutiner
Man etablerer en hverdag med nye rutiner

Drivhuset er det sidste, vi skal have gjort klar. Vi skal have spulet og vasket ned, inden vi igen kan bygge op. Det kommer i den kommende weekend og jeg håber sådan, at vejret er med os.

Pindsvinene er blevet modige

Ved soklen på gavlen af drivhuset – helt inde ved væggen mellem visne blade – overvintrer et pindsvin. Det er noget så hyggeligt at vide, at det ligger der og hygger sig.

Tidligere, da vi stadig havde Oskar, var det stadig ikke et særsyn med pindsvin i haven, men de havde typisk gemt sig grundigere, end de gør nu, hvor de ikke bliver forstyrret af en nysgerrig hundesnude. Det er det tredje pindsvin, vi har fundet derude. Også vinbjergsneglene er der kommet gang i igen. De vandrer rundt i haven og jeg bliver glad, når jeg hvert eneste forår møder dem igen.

Ramsløg i massevis

I dag gik jeg ned for at tage vores Ramsløg i øjesyn. Kenneth satte en lille, spæd plante forrige år. I år har vi allerede fået den første portion pesto af den skønne urt og der er masser mere at tage af.

Det smager vidunderligt og stærkt. Akkurat som vi kan lide det.

Forleden fik vi det til en god bøf. I aften vil vi overveje, om det ikke skal være en del af en god pastaret og ellers kommer der masser af dage at tage af, hvor vi kan finde anvendelse for det.

Hverdag når hverdag er bedst

Min hverdag lige nu består altså af lidt andre ting, end jeg er vant til. En del mere rengøring, flere ture i haven og så absolut mere mad. Der er en grund til, at man er begyndt at snakke om “corona-kilo”, for jeg fornemmer klart, at der er basis for mere hygge, når man er hjemme hele dagen. Det er alt for let at snacke lidt, når lysten pludselig overfalder mig.

Man etablerer en hverdag med nye rutiner
Man etablerer en hverdag med nye rutiner
Man etablerer en hverdag
Man etablerer en hverdag
Man etablerer en hverdag med nye rutiner

Frokostpause med indlagt tid til puslespil

Hver dag er jeg begyndt at holde en skøn pause midt på dagen.

Først spiser vi frokost. Vi skiftes til at lave den og det kan være alt fra omelet til boller, rugbrød eller salat. Bagefter må jeg samle puslespil en halv time. Jeg sætter uret, for tid har det med at forsvinde, når man fordyber sig i den slags.

Bagefter er jeg klar til igen at arbejde til ind i aftenen og sådan er den nye hverdag pludselig etableret med rutiner, som er med til at give illusionen om en helt normal hverdag. En fin hverdag, hvis du spørger mig.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide