22

Bornholmsklar

Oline skal rejse til Bornholm i morgen. Meget tidligt skal hun afsted, så der skulle pakkes i dag. Der er indkøbt ny, stor og rummelig rygsæk, for der skulle være plads til både gummistøvler, badetøj og alt derimellem.

OlineMed på rejsen skal også verdens største madpakke, for nok er der langt til Bornholm, men det er lykkedes skolen, at få det til at vare næsten 15 timer, inden de lander i Hasle Hytteby, som skal huse alle de fjollede og vilde teenagere, så det kræver noget af en madpakke.

Nu er vi endelig færdige med at pakke. Det tog sin tid, men vi er ved at være klar. Nu skal der bare soves lys og energi sammen til i morgen, men det er vist heller ikke det sværeste i verden, når man er teenager.

Jeg kommer til at savne hende frygteligt. Der er lang tid til fredag, sidst på dagen, når hun igen lander på Aalborg Banegård, men jeg regner med, at hun ikke kommer til at savne mig det mindste. Mødre savnes sjældent, når man bliver sluppet fri i den alder. Forstå det hvem der kan, for jeg kan naturligvis ikke.

Du vil sikkert også kunne lide