18

Det blev en påfugl

Cashmere

Der skulle tages en beslutning og det blev der, så nu strikkes der påfuglefjer i fnuglet Cashmere i de smukkeste efterårsfarver og allerede inden det er meget mere end en halv meter langt er vi i gang med at slås om det, for det bliver forrygende lækkert.

Mønstret klæder garnet og jeg slap for en glatstrik, som jeg ikke gider, men fik mulighed for at lave bare lidt benspjæt, hvilket passer mig fint.

Cashmere

Jeg kan se, at de to nøgler er meget forskellige i farverne, men de er håndfarvede og jeg kunne jo have tænkt mig om, inden jeg startede, så jeg havde taget fornuftige skift mellem de to nøgler, men nu håber jeg stille på, at det kun adderer charme til kluden, at den kommer til at tage sig forskelligt ud afhængigt af hvilken ende man ser på. I hvert fald er jeg i gang og ikke til at stoppe, så det…

Du vil sikkert også kunne lide