6

Nogle gange…

– overgår naturen fantasien med flere længder…

Wauw

En asters, som ellers er forment adgang til mit bed, har sneget sig ind og forsigtigt slået rødder i et stille hjørne af staudebedet. Jeg nænner ikke at skælde ud…

Farverigdom er der nok af ude i haven, men det er svært at stå for sådan en eksplosion, som denne her simple og lille blomst er mester for.

Wuaw

I kombination med den saftigtgrønne plæne gør den et hjørne af bedet til en helt speciel oplevelse og den får lov at blive i denne omgang, men jeg er ellers ikke vild med dem. Ikke på grund af blomsterne, som er yndige, men fordi de altid ender med at blive frygteligt ranglede og derfor ikke særligt kønne fra kronen og ned.

Wauw

Lige nu får den lov til at glæde øjet. Næste gang jeg irriteres over dens ranglede, lange ben, er jeg sikker på, at jeg kapper dem… medmindre jeg husker disse billeder. Så får den måske endnu en chance, for fantastisk, det er det.

Du vil sikkert også kunne lide