31

En fantastisk dag

Sikke et brag af en dag, aften og nat. Alting klappede og ingenting kunne have været i nærheden af at slå skår i al den glæde, som var med til at gøre dagen i går ekstra speciel.

Det hele klappede fra morgenstunden, hvor den nærmeste familie drak kaffe sammen, inden Københavns Rådhus ventede. Bryllupssalen er en fantastisk ramme om to menneskers ja til hinanden og Annemette og Heidi var noget nær det sødeste, jeg nogensinde har set, som de sad der og nervøst ventede på, at det blev deres tur.

Bryllupssalen

Inde i vielseslokalet var vi mange. Vi stod tæt, men ikke mere tæt end vi alle fik rigeligt kig til de to nervøse, men fattede kvinder, som endelig skulle sige officielt ja til hinanden. Det blev ikke forhastet, men der var god tid og det blev en fin og smuk oplevelse.

Bagefter var der champagne og flag, fuglefrø i regn over brudeparret og høj himmel over København.

Rådhuspladsen

Mit hjerte sang hele vejen rundt om Rådhuset, for det her er så rigtigt og godt, at det slet ikke kan være anderledes.

De to yndlinge

De var glade og det med rette :-)

Så blev der forøvrigt festet igennem. Resten af dagen stod i glædens tegn og der var mange til at fejre dagen med Annemette og Heidi. Vi fik mødt alle de mennesker, som vi hører meget om, næsten synes vi kender, men aldrig har mødt. Sådan er det, når man bor med et halvt Danmark mellem matriklerne. Det var rigtigt dejligt og sidst på dagen sendte vi dem ud i solnedgangen…

Ud i solnedgangen

De vendte nu tilbage igen, for de var ikke sådan at slippe af med. Festen sluttede engang i nat og nu er der sovet 7 kvarter i timen, for at komme op i ordentlig tid og være klar til at byde brudeparret velkommen hjem igen, efter en forhåbentlig skøn nat på hotel i det indre København.

Vi glæder os. Over alting.

Du vil sikkert også kunne lide