15

Jeg er helt klar!

Fremmedsprog trækker tomme spor i min hjerne, så jeg endte med at tørne ind tidligere end jeg kan genkalde at have gjort i mange år. Sådan er det bare. Hjerneskarphed er også afhængig af tilstrækkelig med tid til at genoplade, så jeg burde simpelthen være så skarp nu, at du kunne skære dig på mine kanter. Sådan er det naturligvis ikke.

Jeg har lige hældt kaffe ud over hele køkkenet, mit tøj og gulvet. Kaffe som i flydende kaffegrums, for jeg bruger jo stempelkande. Det er ikke sjovt. Det er nærmest til at græde over, men ingen spor af min klodsethed er længere synlige. Til gengæld skinner gulvet, som katteskidt i måneskin.

Denne her kop kaffe er velfortjent. Udsigten til haven vidner lige nu om rimelig himmel med ganske få skyer, men vejr som i går, skal vi vist ikke regne med.

Rød slotspark

Jeg tager en ekstra trøje med og en paraply, for den friske luft vil jeg nødig undvære og pauserne er tilstrækkelige til, at jeg sagtens kan nå udenfor i vejret. Gid det bliver lige så smukt, som det var i går.

Det bliver en god dag fyldt med udfordringer, sjov og grin, tøjsalg på første sal (der ankommer en dame med et forrygende udvalg) og sidenhen en lammende træthed, men jeg tager den med, for jeg elsker, når arbejdsdagen byder på udfordringer, som fremmedsprog, relætolkning og tekniske forviklinger, der udvikler sig til panikagtige tilstande, når vores hørebøffer svigter midt i en tolkning fra islandsk. Det skal nok blive sjovt.

Du vil sikkert også kunne lide