19

Vi maler på livet løs!

Vi maler på livet løs!

Og så holdt vi da lige vejret et øjeblik, mens vi lod virkeligheden synke ind …

Vi maler på livet løs! Ovenfor er vi lige gået i gang med den ene af de tre gavle. Den inde i haven. Det bliver godt. Det er allerede tydeligt at se. Det bliver virkelig, virkelig godt. Lige som vi drømte om, men måske mere blåt end gråt. Vi er vilde med det, faktisk.

Vi maler på livet løs!

Her er gavlen færdigmalet. Det ser hamrende godt ud i mine øjne. Vi er virkelig glade for resultatet. Der skal bygges en træterrasse ud fra den hvide dobbeltdør og hen langs gavlen. Det er her, jeg drømmer om, at der bliver plads til et lille drivhus en skønne dag.

Vil du se mere?

Vi maler på livet løs!

Vi maler på livet løs!

Vi maler på livet løs!

Kenneth og Steen er dagens virkelige helte. Jeg har bare sørget for frokost, vasket lidt tøj og ellers hentet koldt at drikke. Jeg har også heppet og beundret. Jeg har hygget mig ved lyden af de to mænd, der har været i gang siden lige før frokost. De lukkede for maleriet ved 18-tiden. De har været ufattelig seje og de har hygget sig med deres nye male-gadget; en malepistol, som har hjulpet dem med at få malet SÅ meget på så kort tid.

Det dur bare med sådan én. Den er ikke billig, men den gør en kæmpestor forskel, når man maler så store bygninger og især på disse stænkpudsede vægge er den god. Der skal fin-males efterfølgende. Der er små helligdage, lidt kanter og en smule afretning, men det er ingenting mod det arbejde det havde været at male med pensler. Jeg er klar.

Du vil sikkert også kunne lide