13

Pokkers!

Det går støt fremad med afløseren for den nyligt fundne yndling. Bol og første ærme er færdige. Jeg er godt i gang med ærme nummer to.

Afløseren

Om ikke alt for mange pinde, kan det hele samles og bærestykket kan begyndes. Ærmer og bol strikkes sammen i lang, lige stræk med passende indtagninger undervejs og jeg glæder mig, til jeg endelig kan komme i gang med det sjoveste.

Shetlandsulden er lidt hård at strikke med, men til gengæld er strukturen på garnet utrolig smuk og jeg er vild med farveskiftene, så der er ikke noget at klage på. Den isblå farve er helt, som jeg elsker den, så jeg er sikker på, at denne trøje bliver akkurat lige så brugt, som den første.

Alt var godt lige indtil for et øjeblik siden. Jeg ville vinde det sidste garn op, så jeg var klar til de sidste pinde, men man kan jo forregne sig…

Garnkrise

Jeg tror ikke, at der er tilstrækkeligt garn. Jeg havde en idé om, at denne her trøje skulle være færdig i morgen.

Nyvasket og klar skulle den ligge i bryggerset og vente på mig mandag morgen. Sådan bliver det vist ikke. Der er bestilt yderligere garn. Jeg må vist væbne mig med tålmodighed. Pokkers!

Du vil sikkert også kunne lide