7

Sådan!

Inde i centrum er der nisser på flugt og hvem kan bebrejde dem? Der er noget voldsomt belastende ved at skulle vente hele året på endelig at få ordre til at gå ud optræde, som om man aldrig har ønsket andet. Nu stikker de af…

Nisser på flugt

Jeg skulle ind forbi centrum for at hente mors gave. Jeg var umanerlig heldig at finde en parkeringsplads, for ligegyldigt hvor man bevæger sig hen derinde, er der igangværende byggeri/renovering/vejarbejde eller andet, som kræver umanerlig meget plads.

Jeg fik smidt bilen lige bagved ved Klokkestøbergade. Der er frygteligt hyggeligt i den ende af byen, så jeg nød den korte gåtur gennem en historisk del af Aalborg.

Hygge i midtbyen

Der ligger små huse på snorlige rækker. De læner sig mod hinanden, mens de sukker af alder. De er ganske små og jeg finder dem meget charmerende, men de er så dyre, at kvadratmeterprisen efter min mening er helt meningsløst latterlig. Det er sikkert fordi jeg ikke er formuende.

Julestemningen har indfundet sig i midtbyen og det på trods af renoveringer overalt.

Julestemning

Jeg smuttede ned i Nørregade. Jeg fik hentet det jeg ville og var retur i bilen på mindre end et kvarter. Sådan skal den skæres.

Efter endnu 10 minutter var jeg ved Gug Kirke. Her ligger et par butikker og jeg fik handlet i en pokkers fart.

Gug Kirke

Jeg klarede alle ærinder på mindre end en time. Det passer mig svært godt. Nu er jeg klar til fødselsdagen – altså efter at have taget et bravalderslag med Oline, for hun “har fandeme fået lektier for” og det tangerer jo nærmest en personlig fornærmelse.

Du vil sikkert også kunne lide