36

Spørger du mig, var det sjovt, selv om det nu gør ondt!

Så kom vi på den anden side af åbningen af Garnudsalg og det har været helt og aldeles vidunderligt, sjovt, fantastisk og dejligt. Vi er overvældet af den store interesse, de mange positive tilkendegivelser og de utroligt søde kunder, der har kigget forbi de sidste tre dage. Vi er glade. Utroligt glade faktisk :-)

Åbning af Garnudsalg, Indkildevej 4, 9210 Aalborg SØ

Vi er også – når sandheden skal frem – lidt trætte. Vi arbejdede intens med at få alting gjort klar og det lykkedes, men det krævede også et stort arbejde, hvor alle har ydet maksimalt. I dag holder de fleste af os fri. Velfortjent fri. Kenneth og Lisette arbejder. De skal opdatere vores internetbutik, så alle de, som ikke havde lyst eller mulighed for at kigge forbi, også får chancen for at få fingre i alle de skønne fibre :-)

Mig? Jeg har en tennisalbue, som er sprunget op. Alt for mange hundrede kilo garn, der er flyttet fra disk og over i pose er formentlig min banemand, så nu sidder jeg her med armbind, medicin og ondt. Sådan kan det gå og spørger du mig, var det sjovt, selv om det nu gør ondt. Det var det bare!

Du vil sikkert også kunne lide

36 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  17. maj 2014 at 09:53

  Tak skal du have Sonja – vi er også meget glade :-)

 • Avatar
  Svar
  Sonja Clausen
  14. maj 2014 at 20:31

  Godaften,

  stort tillykke med jeres garn butik, så dejligt for jer, at det også er så stor en succes:-)

  Og god bedring med din tennis albue. Det kan gå hen og blive av og hårdt, at være aktiv og glemme alt omkring sig.

  De bedste hilsner fra Sonja
  og jeg har travlt med at hjælpe min veninde med hendes blog, udstillinger osv. Men jeg må hellere passe på stress og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger.

 • Avatar
  Svar
  Pia Hernø
  14. maj 2014 at 13:19

  Endnu engang et stort tillykke. Det var herligt at se jeres store lyse lokaler, med god velfortjent plads til jeres skønne garner og naturligvis også til os… jeres kunder ;-) Nu er det en sand fornøjelse at kigge forbi når vejen falder forbi – uhhh man kan blive så fristet!
  Pøj pøj med jeres gesjæft!

 • Avatar
  Svar
  Henriette Hald
  13. maj 2014 at 22:37

  Tillykke med den vellykkede premiere :-) Jeg var ikke i tvivl om, at det ville være sjovt og udmattende, men åh en dag Liselotte.. så tager jeg turen. Når der er til både benzin OG garn på kontoen, er selve det at jeg nu kan pause på en bænk hos jer, med til at jeg godt tror jeg kan klare en dag frem og tilbage. Om ikke andet sover jeg da bare en times tid ude i bilen haha.

  Knus og HEP! til jer alle for det store arbejde I har lagt i butikken og åbningen.
  Henriette

 • Avatar
  Svar
  MieMokken
  13. maj 2014 at 22:24

  Wow, hvor ville jeg gerne have været en smut forbi, men Asserbo-Gug t/r stod ikke lige i rejseplanen denne weekend, desværre. Men det gør det helt sikkert en gang i løbet af sommeren, for dét udsalg skal da opleves :-) Glæder mig allerede – og så skal du skisme have et gevaldigt knus, Liselotte…sådan et on-going onlinebekendtskab med år på bagen fortjener da intet mindre, vel :o))

 • Avatar
  Svar
  Lis
  13. maj 2014 at 19:58

  Kære Liselotte, Ønsker jer også tillykke med den nye fine butik.
  Jeg var optaget andetsteds ellers var min plan også at Yndlingssvigerinderne og jeg skulle have været forbi.

  God bedring med albuen og pas nu på dig selv i de næste måneder for det tager bare lang tid at komme sig igen.

  Kh. Lis

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  13. maj 2014 at 15:42

  Tusinde tak for alle lykønskningerne. Vi er så utroligt glade for det hele og min albue skal nok komme sig, bare den får ro :-)

 • Avatar
  Svar
  Randi
  13. maj 2014 at 10:26

  Tillykke med åbningen af den nye butik og rigtig god bedring med albuen!

 • Avatar
  Svar
  Rita Tams
  12. maj 2014 at 23:03

  Tillykke med den nye butik. Dejligt at vide åbningen var en succes.
  Jeg var desværre ikke på de kanter den dag, men pludselig en dag, står jeg der.

  Med hensyn til din arm, har jeg samme lidelse. det eneste der redder mig hver gang den bryder op, er mit “armbind” fra apoteket. en lille smal rem der spændes om armen lige under albuen. Bare et forslag, som jeg håber også kan hjælpe dig . God vind remover med både butik og arm
  Mange gode hilsener
  Rita

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   13. maj 2014 at 10:40

   Kære Rita, jeg bruger også remmen ligesom jeg har andre remedier at ty til, når det bliver for slemt :-)

 • Avatar
  Svar
  Pernille
  12. maj 2014 at 22:40

  Det er jo sådan det er, selvom det er hårdt og gør ondt bagefter, er det skønt at have gjort et godt stykke arbejde og have haft nogle skønne timer i dejligt selskab. Tillykke med åbningen :)

 • Avatar
  Svar
  yrsa
  12. maj 2014 at 22:35

  Tillykke med jeres flotte nye butik – det ser SUPER lækkert ud

 • Avatar
  Svar
  Fríða
  12. maj 2014 at 21:39

  öv for en uduelig arm, håber det ordner sig hurtigt så du kan komme tilbage til pindene. til lykke med butikken, ser flot ud på billeder, men jeg vil nu gerne alligevel komme på rigtig besög en af gangene jeg er i DK.
  kh.fra Island
  Frida

 • Avatar
  Svar
  AM'strik
  12. maj 2014 at 21:30

  frosen skulder, så søndag blev en dag i eget hjem da energien var væk, med pleje af mine ømme stedder.
  Godt du syntes det var sjovt og hyggeligt, det gør det letter når man må lide efter. Håber du hurtigt kommer oven på.
  Jeg glæder mig til jeg kan få det hele til at passe sammen for så kommer jeg og ser, røre og oplever jeres nye sted.
  Have en forsat god aften

 • Avatar
  Svar
  Anne Holtegård
  12. maj 2014 at 21:29

  Jeg tænkte nok at alle var slidt op til knæene! Og alligevel var der plads til store smil.
  Det var rigtigt dejligt at besøge jer og se de nye lokaler. Det bliver et nyt udflugtsmål!
  Jeg fik købt et stort cone garn/500kr i en skøn blå farve (fra hylden “ind til disken og så til venstre”) Jeg har bare glemt, hvad der stod om garnet på skiltet…. ??????
  Du ønskes HURTIG bedring af din skulder…. det lyder rigtigt slemt med både armbind og medicin.

 • Avatar
  Svar
  Anne
  12. maj 2014 at 21:00

  Tror godt nok snart Jeppe skal have et besøg…eller måske Eddie skal til møde hos Louis Nielsen, som har adresse på samme vej som Garnudsalg…tror sørme at alle veje fører til Gug :-)

 • Avatar
  Svar
  Inge
  12. maj 2014 at 20:59

  Det var så hyggeligt at være på besøg i jeres butik, fik hilst på Ulla, men du havde lidt travlt, så fik ikke lige sagt hej, men dejlig stor og lækker butik, med en masse dejligt garn :) Håber din arm bliver ok snart, har selv en dårlig skulder, og det er jo bare noget hø når man nu har købt en masse garn :)

 • Avatar
  Svar
  Anne
  12. maj 2014 at 20:54

  Jeg tror sørme snart at Jeppe skal have besøg af mig ;-) …. Eller måske Eddie skal til møde hos Louis Nielsen, som har hovedkontor på selvsamme vej som Garnudsalg…tror sørme at alle veje fører til Gug ;-)

 • Avatar
  Svar
  sole
  12. maj 2014 at 19:38

  Igen tillykke med butikken og god bedring med den dumme albue

 • Avatar
  Svar
  marianne
  12. maj 2014 at 19:36

  Det var et dejligt besøg i jeres nye garn bix. Godt at se/røre på alle de lækre garner, jeg fik da også købt pænt ind hos jer og noget i Saltum. Det var alle tiders week- end i garnets tegn (hvad det så end er). Held og lykke fremover. Hilsen fra Marianne

 • Avatar
  Svar
  Janne
  12. maj 2014 at 19:03

  Det var en fin butikk dere hadde fått dere.Hadde tatt turen fra Norge med hele familien på slep. Enkelt å finne fram til dere,blir ikke siste gang jeg tar turen innom.Hadde med hjem nestor pose med garn:)

 • Avatar
  Svar
  Lene
  12. maj 2014 at 18:04

  Stort tillykke Liselotte til jer alle, det ser så lækkert ud og jeg håber snart at jeg har fri en fredag eller skal i aftenvagt, så jeg kan smutte forbi og se butikken. God bedring til dig, din stakkel. I har virkelig knoklet for at få det hele færdig, godt gået :-)

 • Avatar
  Svar
  Jeanette
  12. maj 2014 at 17:35

  Stort tillykke med den nye butik! Det ser flot ud…

 • Avatar
  Svar
  Britta A.
  12. maj 2014 at 16:24

  Stort til lykke med Jeres nye butik :-) Jeg drømmer stadig om en dag at kigge ind. Dejligt at I havde nogle skønne dage!!

 • Avatar
  Svar
  Annie hartvig
  12. maj 2014 at 15:30

  Hej Liselotte.
  Dejlig oplevelse at besøge jeres nye butik i fredags. Håber I får held med Minecraft trøjen.
  Jeg ville egentlig have købt garn til top-ned-toppen men det smuttede i farten…..

  Hvilke af jeres fantastiske garner kan du anbefale mig, så strikkefastheden passer?
  Mvh
  Annie

 • Avatar
  Svar
  Inger
  12. maj 2014 at 13:01

  Endnu engang tillykke med jeres nye omgivelser.
  Så forstår jeg bedre, at jeg ikke kan komme i telefonisk kontakt med jer – og jeg er meget forstående for at der er nogen, der har fri i dag. Jeg er slet ikke i tvivl om, at I har haft travlt alle mand.
  Og god bedring med din tennisalbue, den må du passe på, så du snart kan strikke igen:)

 • Avatar
  Svar
  Lotte L
  12. maj 2014 at 10:58

  Tillykke med jeres nye butik. Regner at tage turen op til vores venner i Frederikshavn engang i løbet af sommeren. Så håber jeg i har åbent til den tid. Renoverer sommerhus på Als efter stormen Allan, så der bliver ikke tid til så meget strikkeri i øjeblikket. God bedring med albuen.

 • Avatar
  Svar
  Eva_O
  12. maj 2014 at 10:58

  Fantastisk flot butik, hvor servicen er i top og personalet storsmilende og hjælpsom.

  I weekenden udviste I et utroligt overskud – på trods af de mange kunder. Der var tid til både grin og hjælp, til alle os der havde brug for det. Tusind tak for det…

  Jeg føler mig forøvrigt nu som en RIGTIG strikker. Jeg har efterhånden et pænt stort garnlager – nok til adskillige projekter, både store og små. Det bekymrede mig lidt, at jeg sådan hamstrede, men blev beroliget ude hos jer, her i weekenden, at det er helt normalt for en strikker. Tror jeg snart må forbi Garnudsalg igen, både pga. af alt det dejlige garn, men også det dejlige selskab… :-)

  God bedring kære Liselotte – håber snart din albue igen opfører sig ordentligt.

 • Avatar
  Svar
  Inger Laursen
  12. maj 2014 at 10:40

  STORT tillykke med jeres super flotte nye sted, hvor er det dejligt, lyst, venligt og med en masse plads. Vi var 5 glade strikkepigerne fra Ebeltoft, på vej til weekend i Saltum, og et must på vejen var jo Et besøg hos jer.
  Dejligt, som I trods travlhed, tog jer tid til at hjælpe med råd og vejledning, til brug af alle de m garn vi hjembragte.
  Held og lykke til jer fremover………vi vender frygtelig tilbage ????

 • Avatar
  Svar
  Helle D
  12. maj 2014 at 10:33

  …Og det er netop det vigtigste! :-) Så må man betale prisen efterfølgende – når man har haft det sjovt, er det lidt lettere… Tillykke med den fine nye butik! :-)

 • Avatar
  Svar
  Anita Jellesen Sørensen
  12. maj 2014 at 10:27

  En fantastisk weekend har det været i uldens tegn!
  Og helt fantastisk er I og jeres butik, som jeg heldigvis bor kun en god spytklat fra :-)
  Ja faktisk var jeg hele tre gange i jeres butik i weekenden – både fredag, lørdag og søndag.
  Og man kan jo undres over, at det er muligt at blive ved med at finde noget, man bare ikke kan undvære!!
  Men skønt var det – og skønt er det at have kvalitetsgarn hjemme til mange skønne kreationer!! :-))

 • Avatar
  Svar
  Trine Bech
  12. maj 2014 at 10:15

  Fantastisk flot butik I har fået. Jeg var flittig besøgende i den gamle, det vil jeg med sikkerhed også blive i den nye. Jeg fik flere kilo super dejligt garn med hjem. Hvor jeg dog glæder mig til at producere skønne ting af det.

  En ting fik jeg ikke gjort….. det var at spørge efter hvad mønsteret hedder, på den flotte sorte/råhvide kjole som den hjælpsomme ekspedient havde på. Nu kan jeg se at det er hende der er på billedet ovenfor – helt til højre. Kan du mon hjælpe mig med det?

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   12. maj 2014 at 10:34

   Tak for roserne Trine og jeg kan heldigvis hjælpe med det sidste; Ulla havde strikket “Laneway” af Veera Välimäki. Prøv at søge på Google :-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  12. maj 2014 at 09:46

  Vi oplever faktisk jævnligt, at en flok kvinder har aftalt enten at køre sammen eller tage toget sammen tidligt om morgenen, for så at komme over forbi sådan en fredag, hvor vi har åbent. Det er SÅ hyggeligt og sjovt, når nogen kommer langvejs fra :-)

  Fremadrettet bliver der mulighed for at sidde, strikke, drikke kaffe og holde pause i butikken, for vi vil så gerne byde velkommen til både lokale og trofaste kunder samt de, som har modet på at komme langvejs fra. Det skal være en rar og dejlig oplevelse at komme på visit :-)

 • Avatar
  Svar
  Marianne Sølberg
  12. maj 2014 at 09:41

  Misundelse er en grim ting – men hvor ville jeg dog gerne have været der. Man skulle bo i Nordjylland i stedet for Sjælland – øv.. Forretningen ser helt fantastisk ud og sikke et arbejde. Et stort tillykke med butikken og de bedste ønsker om god vind i sejlene fremover. Mvh Marianne.

 • Avatar
  Svar
  Trine Khatib
  12. maj 2014 at 09:38

  Selv om der er langt til Ålborg fra København, må det være muligt at komme forbi og se jeres nye og flotte butik. Stort tillykke med den :-)

 • Byd gerne ind