36

Spørger du mig, var det sjovt, selv om det nu gør ondt!

Så kom vi på den anden side af åbningen af Garnudsalg og det har været helt og aldeles vidunderligt, sjovt, fantastisk og dejligt. Vi er overvældet af den store interesse, de mange positive tilkendegivelser og de utroligt søde kunder, der har kigget forbi de sidste tre dage. Vi er glade. Utroligt glade faktisk :-)

Åbning af Garnudsalg, Indkildevej 4, 9210 Aalborg SØ

Vi er også – når sandheden skal frem – lidt trætte. Vi arbejdede intens med at få alting gjort klar og det lykkedes, men det krævede også et stort arbejde, hvor alle har ydet maksimalt. I dag holder de fleste af os fri. Velfortjent fri. Kenneth og Lisette arbejder. De skal opdatere vores internetbutik, så alle de, som ikke havde lyst eller mulighed for at kigge forbi, også får chancen for at få fingre i alle de skønne fibre :-)

Mig? Jeg har en tennisalbue, som er sprunget op. Alt for mange hundrede kilo garn, der er flyttet fra disk og over i pose er formentlig min banemand, så nu sidder jeg her med armbind, medicin og ondt. Sådan kan det gå og spørger du mig, var det sjovt, selv om det nu gør ondt. Det var det bare!

Du vil sikkert også kunne lide