9

Et livstykke

Et livstykke kan være både en strikket, ærmeløs trøje eller et ualmindelig livsglad menneske. Det sidste kan de færreste præstere på konstant basis, men jeg kender flere, jeg alligevel vil betegne som livstykker og en af dem er Ulla.

I går kørte jeg omkring den lokale MUMS og provianterede, inden jeg satte kursen mod Djursland. Ude bag Mols Bjerge, på kanten af verden, bor Ulla og jeg var heldig at hun gad se mig.

Et livstykke kan være både en strikket, ærmeløs trøje eller et ualmindelig livsglad menneske. Det sidste kan de færreste præstere på konstant basis, men jeg kender flere

Vi griner, er alvorlige og hygger helt enkelt

Ulla og jeg har mødt hinanden i en sen alder, men det er heldigvis sådan, at der ikke er aldergrænse på, hvor sent i livet man kan finde venskaber. Det kan man gennem hele livet og det er jeg så glad for, for jeg har fået flere rigtigt gode venner og veninder som voksen. Også som meget voksen. Ulla er en af dem.

Vi har fundet hinanden gennem vores fælles interesse for strik og i det hele taget håndarbejde. Vi har strikket sammen efterhånden så mange gange, at jeg ikke længere har tal på det. Vi elsker at strikke. Vi omtrent lever for at strikke. I hvert fald tror jeg, at vi bliver kedeligt selskab, hvis vi ikke får strikket lidt hver dag.

Et livstykke kan være både en strikket, ærmeløs trøje eller et ualmindelig livsglad menneske. Det sidste kan de færreste præstere på konstant basis, men jeg kender flere

Den fælles interesse var starten

Den fælles interesse for strik og håndarbejde var starten på et årelangt venskab, som kun bliver dybere og dybere, som tiden går. Ulla er et menneske, jeg holder uendelig meget af. Vi deler humor. Vi deler livsværdier. Vi deler grine-styrke og ingen af os kan ubemærket glide ind nogen steder, så vi trives i hinandens selskab og vi har samme grundtone i livet, så der skal ikke nødvendigvis mange ord eller lange forklaringer til. Det er dejligt og tag så endelig ikke fejl. Der er masser af ord. M A S S E R …

Ulla hjælper gerne i GARNUDSALG.DK, når vi har brug for en hjælpende hånd. Hun gør det af lyst og hun er dygtig, så vi nyder at have hende på visit engang imellem, men i går skulle vi bare nyde hinandens gode selskab.

Et livstykke kan være både en strikket, ærmeløs trøje eller et ualmindelig livsglad menneske. Det sidste kan de færreste præstere på konstant basis, men jeg kender flere

Vi snakker om alt mellem himmel og jord, når vi er sammen, men det er klart, at vi også snakker en del om strik. Vi deler ikke alene interesse, men langt hen ad vejen, deler vi også smag og strikker ofte de samme modeller.

Op på hesten igen… og igen… og igen

I går var jeg i gang med min Old School af Veera Välimäki og den kunne Ulla også vældig godt lide. Hjemme igen kunne jeg så konstatere, at ikke alene havde jeg strikket og trevlet op tre gange, før jeg mente, at jeg havde ramt rette størrelse – nu var den alligevel blevet alt for stor.

Jeg smed håndklædet i ringen; gik på værelset og fandt et skønt lagergarn og begyndte forfra for femte gang. Jeg lavede strikkeprøve og var tilfreds.

To sjæle, én tanke

Jeg har lige skrevet med Ulla. Hvad tror du, at hun er startet på? Hvilket garn tror du, at hun er startet med at strikke i?

Jo, den er god nok. Helt uvirkeligt er det, men vi er startet med at strikke den samme model i det samme garn. Kun medløberen er forskellig, men det er da utroligt. To sjæle, én tanke.

Et livstykke kan være både en strikket, ærmeløs trøje eller et ualmindelig livsglad menneske. Det sidste kan de færreste præstere på konstant basis, men jeg kender flere

Taknemmelighed staves nærvær og kærlighed

I går, da jeg kørte hjemad, nåede jeg at tænke på, hvor taknemmelig jeg er for alle de skønne mennesker, jeg har i mit liv. Al den kærlighed, jeg mødes med og selv får lov til at give, gør mig taknemmelig.

Jeg føler mig så utroligt rig, når jeg forlader gårdspladsen, passerer den smukke blodbøg, hønsene og de morsomme grise og lægger an til en tur gennem det smukke Djursland, mens jeg glædes over endnu en skøn dag i selskab med Ulla.

Jeg er omgivet af dejlige mennesker både privat og her i GARNUDSALG.DK. Alt er godt.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide