33

Søndag

Verden er forsvundet i tåge. Det var allerede sket i går aftes og der er ingen forandring på den front. Vi er stadig gemt i tæt, grå vinterluft, som falder tungt i lungerne.

Tåget december

Haven er tyst. Ikke en lys høres derude og mens Oskar nifler, går jeg en stille tur ned ad havegangen og nyder, at der er stilhed overalt. Måske er de alle ude for at købe de sidste julegaver. Jeg er ikke. Jeg er her, men snart så frisk, så jeg tør. Jeg går lige ud uden støtte og svimmelheden er kun til stede, når jeg rejser mig for rask. Det kan jeg jo bare lade være med.

Tåget december

Frosten bider i alting. Spindelvæv er beklædt med sukkerdrys og på vandet ligger skorper af is, som levner plads for skøjtedans, hvis man er insekt og ikke tungere end en fjer. Det er så ikke mig, som skal skøjte. Jeg bliver på landjorden og nyder i stedet for, at der er tid til ingenting og mulighed for igen at navigere i verden.

Inde igen er kaffen klar og jeg har en lille opgave, for jeg har lovet Oline, at jeg vil lave gavekort til alle hendes julegaveindkøb. Det tager ikke lang tid, for hun vil have nogle med en af mine illustrationer. Sådan…

Pakkekort

De ryger lige i printeren. Nu skal de bare skæres fri, der skal huller i toppen og så kan hun skrive på dem og fæste dem på alle pakkerne. Jeg er klar, når hun er klar. Det er ikke endnu. Hun sover. Hun får lov, for jeg nyder stilheden og ikke mindst visheden om, at hun ligger godt og trygt inde under dynen. Sådan skal en søndag være.

Har du lyst til at bruge gavemærkerne også, har jeg lagt dem lige her. De skal bare printes ud og skæres/klippes til, så er de klar. God fornøjelse :-)

Du vil sikkert også kunne lide