8

Filmmarathon

Nogle gange kan det være godt at falde i. Det gjorde jeg. I film altså. Nu har jeg lige taget en marathon indenfor den disciplin.

Først var der Emma, som jeg aldrig nogensinde ville være kommet i tanke om selv at ville se, men nu var den der pludselig og hvorfor så løbe væk, når sødme og uskyldighed kombineret med smuk føde for øjnene lokkede mig indenfor i Jane Austens univers.

Emma

Det var ikke spildte timer. Det var fløde for sjælen. Lige i dag.

Og bagefter kom en af mine absolutte favoritter og det er jo ikke fordi jeg ikke har set den en del gange før, men jeg tuder mig igennem hver evige eneste gang og ind imellem skal bihulerne spules indefra. Den er fremragende til den slags, Legendernes Tid altså.

Nu er kaffen klar. Jeg kan sagtens nå endnu en film og det vil passe aldeles glimrende som baggrund for hæftning og syning af de to tøsehuer, som er færdige om et øjeblik. Jeg ender vel med at savne alt det tv-kiggeri…

Du vil sikkert også kunne lide