18

Stilhed og så en rotte… måske

Der er ikke meget sol over denne augustmorgen. Faktisk ingenting, men jeg er ved at være frisk igen. Lidt kvalme har taget følgeskab, men jeg er overbevist om, at bananen, spist udenfor på fars bænk, tager det meste. Det er et spørgsmål om at tro. Tro kan flytte bjerge. Og jeg kan flytte mig i en fandens fart, for pludselig er jeg overbevist om, at jeg ser en rotte nede i bunden af haven.

Naboen har været i gang med en ombygning, som tilsyneladende næsten har taget livet af ham. Han har svært ved at blive færdig og er i gang på noget der ligner tredje år. Omkring huset er græsset knæhøjt og en blanding af legetøj, værktøj og affald ligger i uens bunker, spredt for alle vinde. Nogle kloakafløb står åbne, andre er stoppet af det sand, som er blevet smidt i hjørnet af vejen for længe siden. Rotter elsker den slags. Det var vel kun et spørgsmål om tid.

Jeg må hellere få ringet til rette instans. Jeg HADER rotter. Ydrk!

Naboen hader jeg ikke. Han kan ikke overskue verden. Jeg ville bare ønske, at han kunne.

Du vil sikkert også kunne lide