8

Farven har en anden lyd

Jeg ved ikke rigtigt, om jeg har været for tusmørkeglad de sidste dage, for farven har en anden lyd i dagslys, men sådan er det altså…

Haven

Farven er underlig grumset, men måske egentlig ikke så tosset alligevel. Den er et resultat af tre forskellige garner, så selvfølgelig får den et meleret udseende, men det er jeg grundlæggende meget tilfreds med. Jeg er mindre tilfreds med, at det hele nærmest ser lidt snavset ud, men måske er jeg bare sart…

Haven

Haven vokser og er næsten færdigt. Der mangler kun 6 mønsterrapporter, så kan halstørklædet lukkes af, vaskes og tørres og er klart til brug.

Det har været en tung post og jeg er ikke tilfreds med, at det har taget lige så lang tid at få længde på skidtet, som det ville have gjort, hvis jeg havde nogle af yndlingspindene mellem hænderne. Det burde gå stærkere med tykke pinde, men sådan er det altså ikke her og skidt med det. Det ser ud til, at resultatet er hele sliddet værd.

Du vil sikkert også kunne lide