16

Rundt på 2 pinde

Tiffany kunne ende som evighedsprojektet, men så er det sådan. Jeg er bare så lidt tålmodig, når det kommer til mønsterstrikken, så jeg er ved at kaste op af den langsomme fremdrift. Det er en god øvelse for mig, tror jeg… *suk*

Starten

Jeg strikker vanterne på to rundpinde og Lupo havde svært ved at forestille sig, at det er simpelt, men det er utrolig simpelt og jeg elsker det, for det gør pindene lidt længere og det kan jeg lide. Så går det et nanosekund hurtigere og fart efterspørger jeg jo konstant.

Det ser således ud:

Tiffany på to pinde

Halvdelen af maskerne på den ene rundpind og resten på en anden rundpind.

Jeg strikker med den rundpind, hvor maskerne sidder på og skifter så mellem de to rundpinde hele tiden, men jeg slipper for de fire korte pinde, som konstant skal skiftes og der er absolut ikke fare for, at maskerne ryger i retning af helvede, når jeg knuger fortvivlet om pindene, mens jeg strikker LANGSOMT derudaf.

Simpelt såmænd :-)

Du vil sikkert også kunne lide