6

Bryd et brød

Jeg havde lige fundet røremaskinen frem, da mor trådte ind af døren. Jeg elsker, at hun bor så tæt ved, at hun kan komme impulsivt forbi til en kop kaffe, som i dag.

Mens kaffen blev indtaget, rørte jeg dej til ugens rugbrød. Det er lige røget i ovnen.

Rugbrødet

Om en times tid, når det er færdigbagt, kan hvedebrødene bytte plads med det.

Jeg rørte lige en hurtig dej til nogle brød, som skal fylde sultne maver i ugen vi går ind i. Friskknækkede valnødder ristet på pande og gode, salte græskarkerner skal gøre det interessant. Lad os se, om det er lykkedes, når dagen når sin ende.

Selvfølgelig havde jeg glemt, at jeg har en aftale med Mikkel og Kathrine klokken 17, så det skal nok skabe panik, når jeg -midt i et telefoninterview – hører ovnen kalde og forlader hele skidtet, for at redde brød. Jeg er et fjols!

Du vil sikkert også kunne lide